Sådan vælger du den helt rigtige lader station til din elbil

Man kan ikke komme uden om det – elbiler er fremtiden. Flere og flere danskere benytter sig af muligheden, og enten køber eller leaser en elbil. Ikke nok med at elbilen er bedre for både miljø og klima, er det også en god investering. I dag kan de fleste elbiler faktisk køre hvis ikke det samme, så faktisk flere kilometer på en opladning, som benzin og dieselbiler kan på en tank. Så står du og skal vælge mellem en elbil eller en diesel- eller benzin bil, kan det være en god ide at vælge den grønne løsning.

Nem opladning af din elbil

Ikke nok med at en elbil er bedre for miljøet og klimaet, så er det faktisk også rigtig nemt at lade den op. Hvis du har en fuldt elektronisk drevet elbil, skal den selvfølgelig bruge strøm for at kunne køre. Her behøver du altså ikke at køre ud for at lade bilen op, i en lader station inde i byen. Nej du kan faktisk få din helt egen lader station hjemme på din egen matrikel.

Hvilken lader station skal du vælge?

Der findes et væld af lader stationer, så hvilken laderboks skal man vælge?

De fleste laderbokse er med et abonnement. Dette kan betale sig hvis man kører over 5000 kilometer om året, og hvis du lader mest derhjemme. Her er det altså vigtigt at du ikke lader ret meget når du er ude og kører – det kan nemlig ikke betale sig at have et abonnement så.

Hvis du kører rigtig meget, kan man få et dyre abonnement, hvor man betaler for ladningen derhjemme, men også lader meget når du er ude og køre. Hvis dette er dig, kan man de fleste steder få ubegrænset ladning til en fast måneds pris, hvor både opladning i hjemme og på farten er inkluderet.