Orden i skabene giver orden i hverdagen

Mange mennesker kender til følelsen, hvor mange dele af hverdagen virker både rodede og uoverskuelige. Det kan være alt fra kaos i køkkenet til rod på børneværelset. Men heldigvis behøver rod og kaos ikke være endegyldigt. Der findes nemlig mange smarte måder, hvorpå man kan give sig selv mere overblik i hverdagen. Hjælpen kan blandt andet komme i form af dymomaskiner, condibøtter eller fletkurve. Ja, mulighederne er mange og derfor finder du nedenfor de bedste måde at få mere orden i husets rum og hverdagen.

Organiser køkkenets skuffer og skabe

Skuffer og skabe er i mange tilfælde synderen til rodet i hverdagen. Derfor er det netop her, hvor det er ideelt at starte med sin organisering. Når det kommer til organisering af køkkenet er condibøtter en vaskeægte lifesaver, da de simpelthen kan bruges til alt. De kan bruges til at opbevare tørvarer, poseklemmer, madelastikker eller menukortene fra diverse take-away steder. Derudover kan de også stables ovenpå hinanden, hvortil man altså også kan optimere sin skabsplads. Dymo-maskinen er også en vidunder i køkkenet, der sammen med condibøtterne udgør et perfekt match. Dymo-ettiketterne kan nemlig være med til at definere indholdet på de forskellige condibøtter. Når ting har en fast plads, ender det ofte ud i mindre uorden.

Orden i strømpeskuffen

Had-kærligheds-forholdet, som de fleste har til strømpeskuffen, behøver heller ikke nødvendigvis indeholde ”had”. Hvis man blot investere i nogle små fletkurve eller rumdelere, der passer til skuffens størrelse, kan man faktisk sætte den kaotiske strømpeskuffe i cosmos. Det samme gør sig gældende for den hadede undertøjsskuffe, børnenes legetøjsskuffe og rodeskuffen nederst i reolen.

Tøm køleskabet

Køleskabet er mange menneskers store frygt, når det kommer til rod. Men er køleskabet først blevet uoverskueligt er det bedste råd at starte forfra. Også her kan condibøtterne bruges til opbevaring, da disse er ideelle til at holde orden i det frygtede køleskab.