Opladere til elbiler er en god investering for dem med elbil

Opladere til elbiler er en god investering for dem, der ejer el- eller hybridbiler. De sparer ikke kun tid og penge, men giver også mere frihed, når det gælder opladning af bilen. Elbilopladere kan installeres i dit sommerhus, din garage eller din virksomhed, hvilket betyder, at du kan oplade din bil om natten, mens du sover. På den måde har du altid en forvarmet og fuldt opladet bil om morgenen. Opladere til elbiler er en fantastisk måde at reducere dit CO2-fodaftryk og spare penge i det lange løb. Læs mere om de mange fordele ved at købe ladestandere.

Charge Amps opladningsstandere er en fantastisk måde at oplade din elbil på

Charge Amps opladningsstandere er en fantastisk måde at oplade din elbil på. De er kompatible med alle elbiler og leveres med en smart cloud-tjeneste og RFID-kort. Med Charge Amps kan du spore nyttige data om din opladning og økonomi, aktivere og deaktivere din lade station og give udvalgte personer adgang til din oplader. Opladeboksene er fremstillet i Sverige af bæredygtigt genbrugsaluminium, og de er designet til at modstå det skandinaviske klima. Så hvis du er på udkig efter en pålidelig, stilfuld og miljøvenlig måde at oplade din elbil på, er Charge Amps vejen frem. Hvis du ønsker at give din lade stander til elbiler et personligt præg, kan du få den folieret i en farve efter eget valg. Foliering er et ekstraudstyr, og prisen afhænger af den model af lade station, du vælger. På billedet ses deres Charge Amps AURA-ladestation, der er folieret i mat sort. Foliering af opladningsstandere er en fantastisk måde at tilføje et farvestykke eller få din stander til at passe ind i omgivelserne. Kontakt dem i dag for at få mere at vide om denne unikke service.

Sikkerhedsstyrelsen har udsendt flere videoer om opladning i hjemmet

Sikkerhedsstyrelsen har udsendt flere videoer om opladning i hjemmet. De anbefaler, at du har et separat kredsløb til din elbil, med sin egen sikringsgruppe og fejlstrømsanordning. På denne måde får du en ny dedikeret installation til opladning af din elbil. Dette sikrer, at du ikke overbelaster dine eksisterende kredsløb, og giver det sikrest mulige miljø til opladning af din elbil.