Lej en motordumper hos EC Maskinudlejning

Har du brug for leje af maskiner i København? Ved udlejning af motordumper og liftudlejning er EC Maskinudlejning det rette sted. En motordumper hjælper med alle de jordnære opgaver, hvor du kan få flyttet meget jord på kort tid. Og du kommer til tops med liftudlejning. Når dine folk skal op i højderne, får de hjælp af en lift. Du får høj kundetilfredshed og fleksibilitet samt konkurrencedygtige priser. Bestil leje af maskiner i København før klokken 15, og få dem leveret mellem klokken 16 og 20 samme dag.

2 slags udlejning af motordumpere hos EC Maskinudlejning

Hver gang du skal have udgravet noget, skal du også flytte en bunke jord over større eller mindre afstande. Til de jordnære og opgaver er en motordumper den rette maskine for dig. Du sparer en masse tid og tungt slid ved ikke at skulle rende rundt med en trillebør. Og tid er penge. En Kubota motordumper har larvefødder og kører stabilt på ethvert underlag. Du kan vælge en motordumper med eller uden selvlæsserskovl.

Virksomheden er fleksibel og har mulighed for at levere med kort varsel. Du kan bestille leje af maskiner i København og omegn, som er den primære målgruppe. Du kan dog også bestille leje af en motordumper til andre steder i landet. Det kalder de fleksibilitet, og de velsmurte maskiner giver dig høj kundetilfredshed. Gå ind på www.ec-maskinudlejning.dk, og bestil din motordumper til en god pris inden klokken 15, så kan du ofte have i den mellem klokken 16 og 20 samme dag. Du betaler kun for den tid, du lejer den.

Kom højt til vejrs med liftudlejning fra virksomheden

Lej en lift, og kom helt op i 20 meters højde, hvilket giver en arbejdshøjde på 21 meter. Liften kan løfte 2 mand og deres udstyr, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke typer arbejde I kan udføre i højden. Dine folk kan for eksempel renovere facader samt pudse og male vinduer på etageejendomme.

Liften kan dreje 320 grader og kan sideforskyde 10 meter. Derfor kan dine medarbejdere også renovere tag og inddækninger på kviste. Når du lejer den, kan dine folk nå ud i de fleste kroge af en bygning.

Du eller dine medarbejdere kan køre liftbilen med almindeligt kørekort, så derfor har I mulighed for at hente liften selv. Ellers kan du bestille den inden klokken 15 og få den leveret mellem klokken 16 og 20 i Københavnsområdet samme dag.

Bestil leje af motordumper, lift og liftbil til konkurrencedygtige priser på www.ec-maskinudlejning.dk nu, og vær klar til at arbejde i morgen.