Kan det betale sig at reparere min MacBook

Står du mellem valget om at reparere din MacBook eller købe en ny model, så kan det være svært at beslutte sig. Der er rigtig mange fordele ved blot at reparere sin MacBook, dog vil der komme et tidspunkt, hvor du bliver nødt til at udskifte den. Herunder vil vi forsøge at gøre dig klogere på om, hvorvidt du bør købe en ny MacBook eller få den repareret!

Prisen ved reparationen?

Først og fremmest spiller prisen selvfølgelig en vigtig rolle for beslutningen. Prisen og omkostningerne ved en reparation afhænger meget af problemet og dets størrelse, nogle opgaver er dyre end andre, mens andre reparationer ikke koster så meget. Er problemet eksempelvis i din harddisk eller er skærmen ødelagt, kan du ende med at betale mange penge. Står du derimod med softwareproblemer, er omkostningerne ofte overkommelige. En god idé er at regne prisforskellen ud mellem en ny computer og reparationen, og så gøre op med dig selv, om du vil betale differencen for at få en helt ny computer. Se priser på reparation af MacBook her og udregn selv!

Hvor gammel er din MacBook?

Det er vigtigt, at du ikke kun tager prisen i betragtning. Om det kan betale sig at købe en ny MacBook, afhænger nemlig også af din computeres alder. Jo ældre din MacBook er, jo mere bør du købe en ny computer fremfor en reparation. Er din MacBook gammel vil den begynde at få flere og flere problemer, og det kan derfor ende med at blive rigtig dyrt. Her vil det derfor i de fleste tilfælde være smartest at købe en ny, da det højst sandsynligt på længere sigt vil være den billigste løsning. Har din MacBook derimod mange år tilbage, vil en reparation være oplagt, da du vil kunne få meget ud af computeren efterfølgende.