Her kan du få fikset din elektronik i Mariagerfjord kommune

Er uheldet ude, og har du straks brug for hjælp til at fikse computer, tablet eller mobil? Så tvivl ikke, fordi bor du tæt på Mariagerfjord Kommune, så findes der to gode butikker, som står klar til at hjælpe dig.

Lokal butik med succes

Har du tabt din mobil, eller skal dit batteri skiftes i din MacBook, så kan du faktisk i Hadsund i Mariagerfjord Kommune få repareret din elektronik. Hos Zrep har du nemlig mulighed for at få hjælp til stort set alt inden for reparation af mobiler, ipad’s, computere og PC. Hos den lokale butik er der hjælp at hente uanset, om du har en mobil fra Samsung, Huawei eller Apple, og butikken har generelt stor erfaring inden for IT. Er du i tvivl, om det kan svare sig at få repareret skaden, eller du blot bør købe en ny? Så kan man helt uden at give en krone få et gratis tjek på reparationens pris og omfang. Herefter får du muligheden for frit at vælge, om du vil takke ja til tilbuddet eller blot købe nyt.

Salg og reparation af IT i Hobro

Labtech Data i Hobro står også klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude, og du hurtigt har brug for hjælp. Her har medarbejderne stor erfaring inden for reparation af computere samt PC’er, hvor du også tilbydes et gratis tjek, inden du takker ja til tilbuddet. Labtech vil allerede typisk inden for 2 hverdage vende tilbage og fortælle, hvad skaden er, og hvordan denne fikses samt prisen. Derfor er du hos Labtech sikret en hurtig proces, hvis dette er nødvendigt for dig. Du har dog også mulighed for at få repareret din IPad og mobiltelefon uanset, hvilken mobil du har. På virksomhedens hjemmeside finder du en konkret liste over, hvad det vil koste at få din Iphone repareret!