Hammer Hansen A/S har hængemapper og laserpatroner

Skal I til at bestille kontorartikler hjem til kontoret, så vil Hammer Hansen A/S uden tvivl være den rette forhandler. Foruden deres brede og mangeårige erfaring har de også et stort sortiment af forskellige produkter. Det gælder bl.a. praktiske hængemapper, der ikke kan undværes på kontoret. Derudover finder I også laserpatroner til printeren.

Put papir i hængemapper fra Hammer Hansen A/S

Hvis I ledet efter et godt arkivsystem, så har Hammer Hansen A/S lige det, I står og mangler. De har nemlig et udvalg af hængemapper, der er ideelle til kontoret. De gør det muligt at bevare overblikket samt strukturen i jeres dokumenter. Uanset hvor mange medarbejdere der har behov for at komme til hængemapper, er det en let og overskuelig løsning. Det gør det nemlig meget hurtigere at se de dokumenter, I har. Hængemapper er nemlig lette at bladre igennem, så man skal ikke have alle dokumenterne ud for at finde det ene dokument, man har brug for. Selv hvis man tager dem alle ud, er det let at få ud af hængemapperne og lægge i igen. I kan vælge hængemapper i skuffer og arkivskabe, så det er belejligt til både store og små kontorer. Du kan desuden finde hængemapper i forskellige farver, der kan gøre arkiveringen endnu lettere for jer. Tag derfor ind forbi www.hammerhansen.dk, hvis du har brug for hængemapper.

Få de rigtige laserpatroner til din printer

Foruden de uundværlige mapper kan du også finde laserpatroner, som simpelthen ikke kan undværes, når du har en laserprinter. Der findes selvfølgelig et hav af forskellige laserpatroner, da de skal passe til den model printer, du har på kontoret. Der er nemlig forskel på, om det er en HP, BROTHER, Epson eller CANON printer. De kræver hver deres laserpatroner, og derfor er der også mange at vælge mellem på siden. Foruden mærket så er der også andre ting, du skal tænke over, når du bestiller laserpatroner. Det gælder bl.a. farve, der har meget at sige, når der skal printes. Du kan vælge at købe laserpatroner i alle farver, så I kan udskifte dem, når printeren siger farven skal udskiftes. Du kan dog også bare vælge én bestemt farve, hvis det er utroligt sjældent, der skal skiftes laserpatroner hos jer. Det mest praktiske ved at vælge flere er selvfølgelig, at der ikke er glemt nogle, og de kan dermed udskiftes med det samme.

Uanset om du søger hængemapper eller laserpatroner, kan du være sikret god service hos Hammer Hansen A/S. Ved bestillinger over 600 kr. er du desuden sikret fri fragt.