Forøg lagerpladsen med et lagerhotel

Oplever I, at jeres virksomhed er ekspanderet så meget, at I efterhånden har svært ved at følge med, når det kommer til opbevaring og lagerplads? Så kan det være nødvendigt at begynde at tænke i nye baner. En ting, der naturligvis formentlig er noget af det, der falder jer først ind, er muligheden for at udvide fysisk med lagerplads og måske endda bygge yderligere lagerhaller, så I får mere plads, end I har i dag.

Det er en løsning, hvor I får fuld styring over jeres lagerplads, men samtidig er der også en risiko for, at I inden for relativt kort tid igen står og mangler lagerplads – og så kan det være en dyr løsning, hvis I endnu en gang skal ud I at bygge nyt. I stedet kan I kigge på, om det kan betale sig for jer at finde et eksternt lagerhotel.

Opbevaring af alle typer varer

Der er i udgangspunktet ikke nogen begrænsning for, hvor stort et område af et lagerhotel, I vil kunne leje jer ind på. Samtidig er det vigtigt at vælge lagerhoteller med opvarmede haller, så I ved, at alle jeres ting står opbevaret uden risiko for frost eller fugt – det kan være med til at ødelægge en hel beholdning, så det er vigtigt, at det undgås fra starten. Heldigvis er det nogle af de ting, eksterne lagerhoteller allerede har talt med i ligningen.

Det er naturligvis vigtigt, at I kan få det til at gå op rent logistisk – af samme årsag er det en god idé at finde en løsning, hvor lagerhotellet er i umiddelbar geografisk nærhed af jeres base eller virksomhed, så det altid er nemt at komme til og fra – eller at det giver mening i forhold til levering til eventuelle samarbejdspartnere eller kunder, hvor levering kan fungere direkte fra lageret. I kan se meget mere online.