Find retro lamper eller en Murano lampe i gammel stil

Retro lamperne i fransk og engelsk vintage stil fremstår helt ægte. De franske i stål har patina som en skat fra en gammel lade og de engelske i emalje har lakafslag. Blandt de populære topprodukter finder du en Murano lampe, der hedder Italiensk Vintage Murano Loftlampe. Denne glaslampe er en anden gammel stil end retro lamperne, og den lyser af klassisk elegance. Den er “i fin stand”. Køb dine lamper hos Modern Lamps på Østerbro i København, da glaslamperne ikke kan sendes.

Franske og engelske retro lamper i vintage stil fra Modern Lamps

Skal du være en af de få heldige, der får fingre i en eller flere af de 8 franske retro lamper? Stållamperne er et fund fra tidligere tider og har en naturlig patina, der giver dem et råt look. De har en ægte sort, snoet stofledning, som leder tankerne hen på bedsteforældre. På deres tid var de sidste skrig, og det er de igen, nu som retro lamper. Det er pendler med en diameter på 31 cm.

Eller skal du være endnu heldigere og få fat på de 2 engelske vintage industripendler? Retro lamperne er med kæde, så du kan montere dem i loftet. De er i grå, afskallet emalje og vil gøre sig godt som sæt over dit køkken- eller spisebord, hvis du hylder et moderne, ældre look. Disse retro lamper er hele 42 cm i diameter. Både de franske og engelske retro lamper i vintage-stil er til at komme til for menneskepenge.

Vælg en flot Murano lampe i vintage-stil

Ønsker du en lidt ældre og mere klassisk stil end den franske stållampe og den engelske emaljelampe, var det måske noget med en smuk Murano lampe i håndlavet, italiensk glas. Den er matteret hvid og har et elegant, snoet mønster i diskrete, lyse striber. Fatningspladen er guldfarvet, og det er koppen, der skjuler tilslutningen i loftet også. Den er endnu større end den engelske og måler 45 cm i diameter. Det er en stor lampe, der kræver et stort, elegant rum for at komme til sin ret. Hæng den for eksempel i din hall.

Du kan også vælge en lidt mindre Murano lampe i næsten samme stil. Den hedder Italiensk Vintage Loftlampe i Glas Ø 40. Den har også et smukt og diskret, mønster af smalle linjer, og ved denne Murano lampe er pladen til fatningen mere messingfarvet. Der er noget særligt over en rund, lysende glaskugle.

Hvor gammel skal din vintage-stil være? Er du til franske og engelske retro lamper fra 60’erne til 80’erne? Eller er du til runde Murano lamper, der giver en ældre og mere klassisk stil? Find dine retro lamper eller Murano lamper på www.modernlamps.dk, og hent dem på Østerbro i København.