Få lavet erhvervsbyggeri hos Hansen og Larsen

Hos Hansen & Larsen får du professionelt erhvervsbyggeri med den samme projektleder hele vejen fra start til slut. De udfører alt i erhvervsbyggeri, uanset om det er stalde, kontorbyggeri, industribyggeri eller værksteder. De går dybt ind i skitserne og kommer med gode idéer undervejs, og alle inputs skal naturligvis godkendes af dig først. De sørger for, at alle love og regler overholdes. Deres lokalområde er Skjern, og de har projekter i Esbjerg, Herning, Ringkøbing og Holstebro. Kontakt dem på deres hjemmeside for et tilbud.

Hansen & Larsen laver professionelt erhvervsbyggeri

Nogle ønsker, at et erhvervsbyggeri, som stalde, skal passe ind i naturen. Andre ønsker, at deres kontorbyggeri skal være højt, flot og prangende. Andre igen, at deres industribyggeri skal afspejle den industri, der skal være i den, og et værksted skal være praktisk. Lige meget hvilken slags erhvervsbyggeri, du ønsker at få bygget, har du dine egne gode idéer til, hvordan dit erhvervsbyggeri skal være.

Noget af det vigtigste i et erhvervsbyggeri er facaden, fordi det er den, folk først ser, og førstehåndsindtryk varer ved. Så gør noget ud af facaden, og de første rum, dine kunder træder ind i. De er dine bygningers visitkort, og dine kunder skal finde dem tiltrækkende. Entreprenørfirmaet gør alt for at føre dine drømme ud i livet, for de udfører alt i erhvervsbyggeri. Og de supplerer selv med inputs, som kan gøre byggeriet endnu bedre, hvis du også synes, at det er en god idé. Se erhvervscases på www.hansenlarsen.dk.

Føl tryghed i dit erhvervsbyggeri med en projektleder

Har I prøvet at stå i byggeprojekt, hvor ingen vidste, hvem der gjorde hvad? Det kommer ikke til at ske her. Når I får den samme projektleder fra forarbejdet til det nøglefærdige projekt, ved alle, hvem de skal henvende sig til, og hvem der har ansvaret. Det tager forvirringen af jeres skuldre og giver jer tryghed.

Det kan eksempelvis være en ingeniør med høj faglighed og lang erfaring, som bliver jeres projektleder. Han eller hun kender de gældende love og regler inden for erhvervsbyggeri og sikrer jer både høj kvalitet, og at tingene bliver gjort. Entreprenøren har statikere og arkitekter i huset.

Til både små renoveringsopgaver og kæmpestore erhvervsbyggerier lægger de vægt på nærhed, forstået sådan, at de behandler dit projekt i øjenhøjde med dig som kunde, og også sådan, at de betjener mange lokale kunder. De har hovedsæde i Skjern, og betjener ofte kunder fra Holstebro, Esbjerg, Ringkøbing, Herning og andre steder i det vest- og midtjyske. Bestil et uforpligtende tilbud på www.hansenlarsen.dk.