Få din markedsføring til at være mere effektiv

Google Analytics 4 er Googles nyeste analyseplatform. Den blev lanceret i 2020 og vil erstatte Universal Analytics i 2023. Google Analytics 4 er en nyere version af Universal Analytics, der har eksisteret i årevis. Google Analytics 4 har mange nye funktioner, der gør den bedre end sin forgænger. Google Analytics 4 kan hjælpe dig med at forstå de besøgende på dit websted bedre og spore dine markedsføringsindsatser mere effektivt. Hvis du stadig bruger Universal Analytics, bør du skifte til Google Analytics 4 så hurtigt som muligt for at få gavn af alle fordelene.

Nem og hurtig guide til Google Analytics

Det er nemt at konfigurere Google Analytics 4, uanset om du starter helt fra bunden eller tilføjer det til en eksisterende installation. Hvis du ikke har en Analytics-konto endnu, skal du oprette en. Det kan du gøre ved at gå til Google Analytics-webstedet og følge vejledningen. Når du har en konto, er det kun et spørgsmål om et par klik at oprette din første ejendom. Hvis du allerede har en Analytics-konto, kan du tilføje en ny ejendom ved at gå til Admin-sektionen og klikke på “Opret ejendom”. Igen er opsætningen hurtig og nem. Når din ejendom er oprettet, skal du tilføje sporingskoden til dit websted. Koden er tilgængelig i Admin-afsnittet på din Analytics-konto.

Start med at installere Google Analytics koden

Det er en simpel proces at installere Google Analytics-koden på dit websted, og det kan gøres på to måder. Den første metode er at bruge det “Global Website Tag” (gtag.js), som Google stiller til rådighed. Den anden metode er at bruge Google Tag Manager (GTM). Hvis du ikke har GTM installeret på dit websted, skal du installere “Global Website Tag”. Når du har besluttet, hvilken installationsmetode du vil bruge, skal du følge nedenstående vejledning for at komme i gang. Installation af Google Analytics med Global Website Tag: 1. Log ind på din Google Analytics-konto, og vælg fanen Admin. 2. Vælg Opret ny egenskab i kolonnen Ejendom i kolonnen Ejendom 3. Indtast . Indtast dit websteds URL i feltet Websteds URL 4.