Få håndteret jeres digitale udfordringer

Benytter i platforme, hvor det er Java, der er jeres primære software, der programmeres i? Det kan dreje sig om alverdens forskellige IT-løsninger, I har med at gøre, som selvfølgelig skal fungere optimalt. Digitalisering har sparet mange virksomheder for enormt mange arbejdstimer i ting, der ikke længere har skullet gennemgå manuel håndtering men i stedet har kunnet automatiseret. Det kræver til gengæld også, at der er styr på, hvordan det skal programmeres – og det kræver ekspertise.

Der er til gengæld muligheder for, hvordan I bedst kan implementere digitale løsninger: Lej en Java udvikler og få gennemført de projekter, I har haft på tegnebrættet længe. Det har ofte vist sig, at virksomheder, der benytter sig af Java script og får det sat ordentligt op, har kunnet effektivisere forskellige ting væsentligt efterfølgende. Det gør, at I ikke behøver at have en ansat, der har fået kurser eller er uddannet inden for programmering, som er nødt til at tage sig af det, men at I kan overlade det til eksterne.

Sådan foregår det

Det er vigtigt, at samarbejdsprocessen er på plads fra starten. Først og fremmest vil I have et møde med virksomheden, hvor I får afgjort jeres behov og snakket igennem, hvad det er, I har af planer og ønsker. Herefter vil der blive gennemgået forskellige, mulige programmører, I kan blive sat sammen med, og I vil få et møde med den IT-konsulent, der vurderes at passe bedst til opgaven.

Det er fleksibelt, hvordan samarbejdet kommer til at foregå, og her har I en stor finger med i spillet. Det et muligt, at I får konsulenten ud at arbejde fysisk i jeres virksomhed, eller vedkommende kan være på IT-bureauets kontorer, mens der arbejdes – det kommer an på, hvad der giver mening for jer. En god løsning er ofte et mix, hvor der er mulighed for sparring både med jer og bureauet.