Derfor skal du købe en brugt IPhone

Skal du have en ny telefon, og har du overvejet at købe en brugt IPhone, så er der mange fordele at hente. Flere og flere mennesker vælger brugte telefoner fremfor nye, da de nye IPhone modeller er blevet rigtig dyre. Herunder vil vi forsøge at gøre dig klogere på, hvorfor brugte IPhones er en god investering!

Spar masser af penge!

Først og fremmest kan du selvfølgelig spare en stor del af beløbet, hvilket er den største fordel for mange. Du kan hurtigt komme til at give 12.000 kr. for en ny IPhone model, og det er rigtig mange penge for en ny telefon. Prisforskellen på nye og Brugte IPhones kan altså være rigtig stor, hvis den købes fra det rigtige sted.

Et grønnere valg

En stor fordel ved brugte telefoner er, at du også foretaget et grønnere valg. Du får altså rigtig god samvittighed ved at købe en brugt telefon, da du gør en stor forskel for miljøet!

Kvalitetskontrol!

Selvom mange tror, at der er en stor risiko ved køb af brugte telefoner, er dette ikke rigtigt. Selvfølgelig er der en risiko forbundet med at købe telefoner over FaceBook, GulogGratis og DBA, da alle og enhver kan sælge her. Derfor er det en rigtig god idé at købe gennem professionelle forhandlere, såsom Power, Elgiganten, Telerepair eller GreenMind, da man her er sikret at få produktet leveret. Herigennem er du også sikker på, at der bliver foretaget en kvalitetskontrol, hvilket sikrer dig, at telefonen lever op til stand og pris.

Returret og reklamationsret

Faktisk får du gennem professionelle forhandlere også returret og reklamationsret ligesom ved en ny IPhone, du skal dog altid sørge for at tjekke på hjemmesiden om, hvorvidt forhandleren tilbyder returret og reklamationsret. Dette er også en stor fordel for køberne, da det mindsker risikoen ved købet af en brugt telefon.