Derfor skal du bruge Azure i din virksomhed

Langt de fleste virksomheder, uanset branche og størrelse, kan drage fordel af Azures mange muligheder. Men hvad er Azure egentlig? Hvilke fordele er der ved det? Og hvorfor er det noget, du bør overveje til din virksomhed? Det vil vi se nærmere på her.

Hvad er Azure?

Azure er en cloudplatform, som er udviklet af Microsoft, og som består af intet mindre end 200 forskellige produkter og tjenester. Fælles for alle tjenesterne er, at de er designet til at hjælpe dig og din virksomhed med at løse de problemer og udfordringer, som nutidens virksomheder har.

At Azure er cloudbaseret betyder, at alle tjenester og ydelser ikke ligger fysisk på din eller dine medarbejderes computere, men i stedet er placeret ”i skyen”, dvs. i et eksternt datacenter. Det er der mange fordele ved.

Fordele ved Microsoft Azure

At have sine programmer og tjenester liggende på en cloudplatform har mange fordele. For det første minimerer du dine omkostninger til køb af hardware og software, da det hele som sagt ligger i skyen. Derudover skal du ikke længere tænke på vedligeholdelse eller opdateringer af dine tjenester, da dette sker helt automatisk.

Azure er med andre ord en fleksibel og moderne løsning, som kan bruges af alle typer virksomheder.

Hvordan kommer man i gang med Azure?

Det er gratis at oprette en Azure-konto. Herefter betaler du efter forbrug. Helt konkret modtager du en faktura hver måned, hvor der kun afregnes for de specifikke ressourcer, du har brugt.

Der er dog rigtig mange tjenester og ydelser i Azure, hvorfor det kan være en rigtig god idé, at få sparring og rådgivning hos en professionel IT-leverandør, som kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvilke tjenester der bedst understøtter din virksomheds behov. Dermed undgår du at betale for ydelser, du reelt ikke har brug for.